Dedicated to data WAAROM DATACATION?


  • Een gedreven team van data professionals.
  • De IT nerds, met een sociaal karakter.
  • Data gedreven oplossingen op basis van co-creatie.
  • Expertise in de nieuwste en beste AI technologieĆ«n.
  • Focus op lange termijn relaties met korte termijn bruikbare output.
  • Complete oplossing van A-Z: van engineering tot AI & BI implementaties!

Office workers high fiving

Datacation solves the paradox:
lowering costs while raising value.

Ralf Zoetekouw , Founder Datacation

Onze succesverhalen

Lees uit onze uitgebreide lijst van case studies en getuigenissen van klanten.

"Het Datacation team heeft uitstekend werk geleverd, proactief meegedacht en bewezen ingewikkelde materie snel eigen te kunnen maken. Het team heeft ons datamodel naar een hoger niveau getild."

Joost van Breda
Head of CCO, ING

"Het team van Datacation heeft ons erg goed geholpen bij het analyseren van merchandise aankopen en in het specifiek het ontwikkelen van recommendations: welke artikelen kunnen we aanbieden aan welke type fan? Na het opbouwen van een goed begrip van onze data hebben ze met vergaande analyses een hands-on oplossing geboden waarmee we aan de slag kunnen!"

Joeri Verbossen
Head of Marketing Intelligence, PSV Eindhoven

"Datacation heeft bewezen buiten de gebaande paden te durven treden, waardoor vernieuwende inzichten zijn verworven. Dat heeft ons geholpen om aanzienlijke verbeteringen door te voeren, die verder gingen dan onze eigen verbeelding."

Ron Meelen
CEO, Qualified

ā€œDe innovatieve ondernemers van Datacation hebben het juiste inzicht: zij zien dat niet alleen big data maar ook de analyse en de juiste visualisering daarvan essentieel zijn om je business future-proof te maken. Wij zijn erg enthousiast om dit de komende jaren volledig met hen door te ontwikkelen.ā€

Noud van Stekelenburg
CEO, FI&S

"Het Datacation team verkreeg snel inzicht in onze manier van werken en kon knelpunten in ons huidige proces aanwijzen. Ze kwamen met praktische oplossingen en konden de ingewikkelde technische oplossingen in begrijpelijke bewoordingen uitleggen. Datacation heeft ons geholpen de volgende fase te bereiken in ons vermogen om evidence-based advies te geven."

Bertrand Prinsen
CEO, Labor Redimo

"De briljante professionals van Datacation hebben ons geholpen met het onderbouwen en voorspellen van verschillende scenario's voor ons investeringsfonds, gebaseerd op wiskundige formules van het EID."

Ad van Kemenade
CEO, True Asset Fund

Onze Oplossingen

Samen leveren we oplossingen met een impact. Datacation helpt u bij het definiƫren, ontwerpen en implementeren van al uw uitdagingen.

Quick Scan: Strategie

Quick Scan: Strategie

Om data gedreven te werk te kunnen gaan, moeten we samen eerst op zoek naar de hidden data opportunities in uw organisatie. In co-creatie ontwikkelen we een data strategie die al onze business en technische vragen beantwoordt.

Data Infrastructuur

Data Infrastructuur

Onze data engineers koppelen datasources en maken ruwe data bruikbaar voor optimaal data management. Wij bieden dit aan in de Clouddiensten AWS, GCP en Azure maar kunnen u ook on-premise ondersteunen.

Dashboarding

Dashboarding

Heeft u hulp nodig om uw bedrijfsprocessen te monitoren en te verbeteren in PowerBI, Tableau of Qlik? Het Datacation team beschikt over gecertificeerde experts en heeft veel ervaring in het werken met deze dashboardingtools.

Machine Learning & AI

Machine Learning & AI

Onze data scientists ontwerpen algoritmes die middels herhaling en het automatisch toevoegen van nieuwe data zichzelf verbeteren. Op deze manier wordt het algoritme steeds beter in het herkennen van patronen in grote databases. Vervolgens doen wij met behulp van deze patronen voorspellingen over nieuwe data.

Text Analyses

Text Analyses

Text analyse, ook wel text mining genoemd, is een Kunstmatige Intelligentie (AI) technologie die gebruik maakt van Natural Language Processing (NLP) om de (ongestructureerde) tekst in documenten en databases om te zetten in genormaliseerde, gestructureerde gegevens die geschikt zijn voor analyse. Op deze manier maken wij grote hoeveelheden tekst snel en automatisch inzichtelijk.

Statistische Analyses

Statistische Analyses

Onze econometristen verzamelen, onderzoeken en analyseren grote hoeveelheden gegevens om onderliggende patronen en trends te ontdekken. Daarnaast passen we process mining toe om de analyse van operationele processen op basis van eventlogs te ondersteunen. Ons doel is om de gegevens over events om te zetten in inzichten en acties.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een Quick Scan

Plan een Quickscan

Adres

High Tech Campus 5, P0.83
5656 AE Eindhoven


John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam


Contact

info@datacation.nl