Ons Dedicated DNA

content

Familie met topsportmentaliteit

Onze missie is om data gedreven werken voor alle organisaties toegankelijk te maken. Wij ondersteunen dit door de waarde in data te democratiseren. Dit betekent dat we data voor iedereen in de wereld bruikbaar willen maken zodat iedereen kan profiteren van de waarde die het biedt. Samen werken wij aan onze visie: Een data gedreven innovatie voor een betere toekomst.

hero

Waarom?

Als organisatie ben je continu bezig met strategieën ontwikkelen om te groeien, winstgevender te worden, efficiënter te werken of betere producten en diensten aan te bieden. Big data analyses en optimalisatie vraagstukken voor waardecreatie zijn belangrijke uitdagingen die een steeds grotere rol vervullen voor zakelijke continuïteit. Met name productiebedrijven, lokale en regionale overheden, zorginstellingen en nutsbedrijven verzamelen consumenten-, transport- of werknemers data maar weten nog niet hoe ze deze vervolgens optimaal kunnen benutten. Wij maken uw bedrijfsprocessen transparanter aan de hand van data, zodat er patronen en correlaties worden gevonden die voorheen nog niet inzichtelijk waren. Hierdoor kunt u de beste beslissingen nemen en uw toekomst verwerkelijken.

Hoe?

Een enthousiast team van econometristen en data scientists staat klaar om u te helpen met uw big data, optimalisatie- en waardecreatie uitdagingen. We beschikken over een internationaal netwerk van data scientists die flexibel in onze projecten kunnen worden betrokken als hier vraag naar is. Wij gebruiken de nieuwste technieken om uw uitdagingen op te lossen en waarde aan uw bedrijf toe te voegen. Onze sterke punten zijn een open samenwerking in co-creatie, de focus leggen op de juiste data van uw bedrijf om unieke waarde te creëren, en de nieuwe inzichten helpen doorvertalen naar praktische en concreet werkende oplossingen. Wij streven naar langdurige professionele vriendschappen met onze klanten.

hero
hero

Wat?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de vertaalslag tussen bedrijfsuitdagingen en de bijbehorende data. Bij al onze diensten focussen wij op zowel het belang van het technische aspect als de impact van de oplossing. Onze data engineers koppelen datasources en maken ruwe data bruikbaar voor optimaal data management. Vervolgens geven we in onze dashboards inzicht in de data door middel van BI Tools. Tenslotte voeren onze data scientists beschrijvende analyses & voorspellende analyses uit met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML).