Ons dedicated DNA

content

Familie met topsportmentaliteit

Wij zijn een gedreven, energiek en bovenal hecht team van Data Scientists, Analysts en Engineers. We kunnen altijd terugvallen op elkaar en rekenen op elkaars steun. Onze achtergronden verschillen van Econometrie, Data Science, AI en Wiskunde tot aan Information Management. Wat we allemaal delen? Een onmiskenbare passie voor data!

content

Onze missie

Bij Datacation omarmen we de kracht van data. We willen bedrijven en organisaties inspireren om te werken met een datagedreven mentaliteit. Bijvoorbeeld door data te gebruiken om waardevolle inzichten te genereren, besluitvorming te verrijken, processen te optimaliseren of simpelweg te innoveren. We geloven dat dit voor iedereen beschikbaar zou moeten zijn. Daarom werken we iedere dag hard aan onze missie: het democratiseren van data.

content

Onze kracht

De uitdagingen van een bedrijf of organisatie omzetten in effectieve data-oplossingen: dat is onze specialiteit. We denken actief mee vanuit bedrijfsperspectief en nemen uiteraard alle technische aspecten op ons. Op deze manier bieden we een complete ‘end-to-end’ AI-oplossing die aansluit bij de behoeften van onze klanten. Hierdoor plukken onze klanten de vruchten van de nieuwste mogelijkheden van AI, zonder belast te worden met de complexiteit ervan.

content

Onze werkwijze

Datacation gelooft dat het samenbrengen van expertises en ideeën leidt tot de allerbeste resultaten. Daarom gaan we altijd voor een open samenwerking met de klant. We werken graag in co-creatie, waarbij de kennis en inzichten van beide kanten tot een vruchtbare wisselwerking leiden. Daarnaast willen we niet slechts een leverancier zijn, maar ook een betrouwbare partner. Op Datacation kun je rekenen.