Een greep uit onze inspirerende use cases

In co-creatie komen wij tot de beste oplossingen!

Onze succesverhalen

Lees uit onze uitgebreide lijst van case studies en getuigenissen van klanten.

"Het Datacation team heeft uitstekend werk geleverd, proactief meegedacht en bewezen ingewikkelde materie snel eigen te kunnen maken. Het team heeft ons datamodel naar een hoger niveau getild."

Joost van Breda
Head of CCO, ING

"Het team van Datacation heeft ons erg goed geholpen bij het analyseren van merchandise aankopen en in het specifiek het ontwikkelen van recommendations: welke artikelen kunnen we aanbieden aan welke type fan? Na het opbouwen van een goed begrip van onze data hebben ze met vergaande analyses een hands-on oplossing geboden waarmee we aan de slag kunnen!"

Joeri Verbossen
Head of Marketing Intelligence, PSV Eindhoven

"Datacation heeft bewezen buiten de gebaande paden te durven treden, waardoor vernieuwende inzichten zijn verworven. Dat heeft ons geholpen om aanzienlijke verbeteringen door te voeren, die verder gingen dan onze eigen verbeelding."

Ron Meelen
CEO, Qualified

“De innovatieve ondernemers van Datacation hebben het juiste inzicht: zij zien dat niet alleen big data maar ook de analyse en de juiste visualisering daarvan essentieel zijn om je business future-proof te maken. Wij zijn erg enthousiast om dit de komende jaren volledig met hen door te ontwikkelen.”

Noud van Stekelenburg
CEO, FI&S

"Het Datacation team verkreeg snel inzicht in onze manier van werken en kon knelpunten in ons huidige proces aanwijzen. Ze kwamen met praktische oplossingen en konden de ingewikkelde technische oplossingen in begrijpelijke bewoordingen uitleggen. Datacation heeft ons geholpen de volgende fase te bereiken in ons vermogen om evidence-based advies te geven."

Bertrand Prinsen
CEO, Labor Redimo

"De briljante professionals van Datacation hebben ons geholpen met het onderbouwen en voorspellen van verschillende scenario's voor ons investeringsfonds, gebaseerd op wiskundige formules van het EID."

Ad van Kemenade
CEO, True Asset Fund