Datacation AI Innovation Session

High Tech Campus 5, 5656 AE Eindhoven

10-10-2024 15:00

We nodigen jullie graag uit voor de derde editie van onze jaarlijkse Datacation AI Innovation Session op donderdag 10 oktober op de High Tech Campus. Bereid je voor op een middag waar innovatie, technologie, en AI samenkomen.

Terugkijkend op onze succesvolle vorige sessies, deelden verschillende experts en vooraanstaande sprekers uit verschillende domeinen hun inzichten over de impact en mogelijkheden van AI. Van datagedreven strategieƫn in de zakelijke wereld tot innovatieve use-cases, het waren middagen vol inspiratie.

Dit jaar beloven we opnieuw een indrukwekkend programma met experts uit het bedrijfsleven en de academische wereld, gericht op het belichten van AI vanuit diverse invalshoeken. Het evenement, exclusief voor onze zakelijke relaties (invitation only), omvat inspirerende presentaties en een diner voor netwerkmogelijkheden.

Meld je hieronder aan en blijf op de hoogte voor meer informatie over het thema en de sprekers. We kijken ernaar uit om samen de toekomst van AI te verkennen op 10 oktober tijdens de derde Datacation AI Innovation Session.

Aanmelden