Datacation Hackathon

20 Mei
13:30 - 17:00
Tapijnkazerne 11 Maastricht

Op vrijdag 20 mei komt Datacation naar Maastricht op de Tapijnkazerne 11! Kom kennismaken met een data science startup, opgericht en geleid door Vectum & Incognito alumni.
šŸ’”Datacation bestaat uit een gedreven team van 11 data professionals, opererend vanuit het AI innovatie centrum in Eindhoven. Zij zijn de whiz kids, de IT nerds, met een sociaal karakter. Hun bedrijf biedt AI, ML, en data engineering oplossingen. De klanten van Datacation zijn o.a. ING Bank, UMC Utrecht, van der Valk, Hogeschool Arnhem Nijmegen, en ook een heleboel middelgrote ondernemingen. De Hackathon begint om 13.30 uur. Na een korte introductie ga je aan de slag met je favoriete programmeertaal om een case op te lossen voor een Nederlands Eredivisie voetbalteam! Daarna presenteren jij en je team jullie ideeĆ«n. Ter afsluiting vier je de start van het weekend in Datacation stijl, met wat pizza & drankjes.


EXTRA INFORMATIE
Het evenement is toegankelijk voor alle derdejaars bachelorstudenten en masterstudenten van zowel Econometrics & Operations Research als Data Science & Artifilicial Intelligence.Dress code: business casual
Deadline voor inschrijving: Woensdag 18 mei, 23:59

Aanmelden